Kvalitetshåndtverk

I sin ydmyke begynnelse så Oh et stort potensial i lystbåtindustrien. Han bestemte seg for å utnytte muligheten ved å introdusere importert kvalitetshåndverk inn i det malaysiske og sørøstasiatiske markedet. Pen Marine har spilt en viktig rolle i utviklingen og markedsføringen av lystbåtindustrien i Malaysia.

I dag, med over 30 års erfaring, fortsetter Pen Marine å vinne hjertene til kundene under ledelse av Oh Kean Shen som sin administrerende direktør, ledet av kjerneprinsippene om ærlig rådgivning og upåklagelig kundeservice.

Salg til Asia

Som et banebrytende medlem av Association of Shipbuilders and Repairers Malaysia (ASROM) var Pen Marine medvirkende til å transformere ASROM til Association of Marine Industry of Malaysia (AMIM) som vi kjenner i dag, og hjalp til med å hjelpe til med alle aspekter av den marine industrien.

TB Marine har avtale med Pen Marine om salg av våre båter til det Asiatiske markedet. VI jobber også med muligheter for salg av kvalitets-fiskebåter til asiatiske fiskere som må gå over fra båter i tre til moderne byggede og effektive båter.

XXXXX

Båter

Latest From Blog

Follow on Instagram

Instagram has returned invalid data.