Mercury vannjet / Sportjet

10. september 2015
10. september 2015 Terje Bliksvær

Notice: Trying to get property of non-object in /home/mc2kntvq/public_html/wp-content/themes/brooklyn/partials/blog/content.php on line 92

Mercury® jetdrevne utenbordsmotorer er spesialutviklet for å kunne navigere båter på grunt vann der propelldrevne skrog må gi opp. Fordi de jetdrevne aggregatene ikke stikker under skroget, kan de passere over hindringer som ellers ville hindre en båt med propelldrevet utenbordsmotor.

200-optimax-jet-drive.jpg__1000x750_q85_autocrop_replace_alpha-#fff_size_canvas_subsampling-2_upscale

Mercury innenbords vannjett: 200 hk OptiMax® Sport Jet

Tenk raskt. Grunt også.

Heseblesende akselerasjon. Bekymringsfri navigasjon på grunt vann, i steinete elver og smale bekker. Uansett hvor du reiser med båten, uansett hvor du drar, så finnes det en Mercury® Jet som passer perfekt til turen.

Tar deg dit hvor fisken er.

Mercury® Sport Jet er det perfekte kraftalternativet når du må på grunt vann. Takket være det unike stykket ingeniørkunst gir Mercury Sport Jet deg en makeløs manøvrerbarhet. Båten har ikke propeller eller finner som kan sette seg fast i hindringer under vannet. Den kan derfor enkelt bevege seg inn i områder der båter med utenbordsmotorer eller hekkaggregater ikke kan nærme seg.

Og med 200 hestekrefter kan Mercury Sport Jet gjøre mer enn bare å ta deg til ideelle fiskeplasser. Den har kraft til overs for vannaktiviteter som vannskisport eller trekk av tube.

Mercury Sport Jet er utstyrt med den prisbelønte OptiMax totakters direkteinnsprøytningsteknologien som gir øyeblikkelig start med startnøkkelen, røykfri drift, fremragende drivstofføkonomi og ypperlig kraft. I tillegg er det utrolig enkelt å bruke og vedlikeholde den. Mercurys Hydro-Surge automatiske tangfjerningssystem eliminerer tang fra jetinntaket, så du slipper å bekymre deg for at motoren blir tilstoppet. Mercury Sport Jet har også et selvdrenerende kjølesystem, som innebærer mindre arbeid på kaien og mer moro på vannet.

For Mercury Sport Jet handler alt om kraft, enkelhet og moro.

FourStroke Jet-utenbordsmotorer

Mercury Vannjett. FourStroke Jet utenbordsmotorer, 25 til 80 hk

Mercury Vannjett. FourStroke Jet utenbordsmotorer, 25 til 80 hk

Mester på grunt vann

Når vannet er for grunt for propelldrevne båter, skal du velge en Mercury® Jet Outboard eller Sport Jet®. Mercury Jet Outboard-modellene er konstruert for ekstremt grunt vann. De har 25–80 hester og passer til en mengde forskjellige bruksområder. Vannjetløsningen er kombinert med en OptiMax-motor som yter 200 hester.

Mercury® Jet-utenbordsmotorer er konstruert med den kraften og vekten som trengs for kunne brukes når du trenger en jetdrevet båt for grunt vann. Våre FourStroke Jet-utenbordsmotorer har elektronisk drivstoffinnsprøytning med 25 til 40 hestekrefter. Mercurys jetdrevne utenbordsmotorer er spesialutviklet for å føre båter gjennom grunt farvann hvor propelldrevne skrog ikke kan brukes. De har ingen underdeler som strekker seg under skroget. Dermed gjør jetstrømmen det mulig å bevege båten over hindringer som ellers ville ha kommet i veien for båter med propelldrevet utenbordsmotor.