Hvorfor kjøpe båt av oss?

TBL Holding as har i mange år nå bygget båter i Polen, Kina, Litauen mm. hos forskjellige båtbyggere, og når det gjelder aluminiumsbåter har etter hvert satset på den fabrikken vi mener lager de beste båtene. Vår erfaring er som helt normalt er at billigst ikke er best. De produsentene som ikke tilfredsstiller kvalitet og service-villighet har vi vært nødt til å se bort fra. Vi ønsker minimalt med reklamasjoner og stiller derfor strenge krav til vår produsent.

Å bygge båter for det norske markedet krever erfaring, og vi har tilført vår båtbygger det som er nødvendig for å kunne levere arbeidsbåter til ett krevende kystmiljø og til kunder som kan båt. Det er stor forskjell på å lage båter for elver og innsjøer og tøff norsk kyst.

I tillegg er det viktig å tilfredsstille norske myndigheters krav til en yrkesbåt. Dette kan vi og vi har også samarbeide med autoriserte kontrollører som kan godkjenne båter der det kreves. Nye strenge krav fra myndighetene til yrkesbåter fra 6 meter og større må overholdes og skipskontrollen har kontroller over hele landet.

Alle våre Work-båter selges av en stor og seriøs forhandler , Kiil Sandtangen as i Kragerø, som har nødvendig mannskap og kunnskap for å kunne levere båter til hele landet, med det nødvendige utstyret som kreves av myndigheter og hver enkelt kunde.

Vi har levert båter til Statnett, brannvesen, kommune, bønder, entreprenører, dykkere og handicappede og til fritidsbruk. Derfor vil vi svært gjerne få mulighet til å kunne komme med tilbud på din neste båt.

TB Marine utvider, knytter til seg fagfolk og nye produsenter. Vi kjøper også opp enkelte båtformer for produksjon av fiskebåter til kystflåten. Båtene vil bli bygget på samme verft som Italienske Seigurs båter bygges.

Fra og med mai 2019, er vi Seigurs salgsrepresentant for hele verden, i Asia håndteres dette av vår partner Chumphon Marina, Seaborne International.