Kristal Fishing XL 750 D

[ut_animated_image size=»full» image=»4505″]
[ut_header style=»pt-style-1″ align=»left» title_source=»page» title_linebreak_mobile=»on» title_style=»parallax» lead_linebreak_mobile=»on»][/ut_header]

Kristal Fishing XL 750 og XL 950 er designet for å bli brukt som downriggers, teine og linehalere mm.. De er enkle å bruke, kraftige og pålitelige. Med disse avanserte og utbyggbare maskinene Har man muligheter til variabel hastighetskontroll og mulighet til å montere maskinen i en stangholder med SMC base. Mange forskjellige type stenger er tilgjengelig inkludert den teleskopiske rustfrie stålstanga CR/TE.

XL 750 og XL 950 er to kraftige fiskemaskiner, enkle å bruke og pålitelige.

De kombinerer våre nyeste innovasjoner innen belegg med høyt raffinert mekanikk og elektronikk på høyt nivå.

Prislister:  Kristal Fishing prislister i Euro

[ut_icon_tabs align=»left» label_font_weight=»bold» label_text_transform=»uppercase»][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Varianter»]

Dypvannsfiske &Trolling

Fiskemaskinene våre er ganske enkelt fantastiske for bunnfiske og trolling, noe som gjør denne teknikken enkel og morsom. Det brede spekteret av tilgjengelige stenger og sneller lar deg tilpasse fiskemaskinen etter dine behov. Den utmerkede friksjonen tillater bruk av fiskemaskinene våre også under trollingfiske, spesielt for spesielle teknikker som trolling med lurer.

 

 

 

Snikfiske, med stående bruk

Muligheten til raskt å skifte snelle gjør fiskemaskinene våre til det ideelle valget for fiske med snik. Kombinasjonen med en stang uten løkker modell C / R FIL eller C / R PAL-M lar deg fjerne snellen fra maskinen og plassere den på en GR / PR- bøye uten å måtte tvinges til å kutte linjen. Den samme muligheten er garantert av C / CF-A remskiven som kan åpnes i kanariens hjul (kanari er maskiner med ekstra store tromler for skikkelig dypvannsfiske).

 

 

 

Dypvannsfiske

Fiskemaskinene er også eksepsjonelle for dypvannsfiske. Bytte av fiskemåte er veldig enkel og rask takket være en komplett serie med  stive stenger, R / AFF-E- snelle , PLR- sidestangholderen (hvis fiskesnellen er satt opp) og CMA- måler .

 

 

 

Line og teinehaling

Våre mest avanserte fiskemaskiner gir også muligheten til line og teinehaling takket være R / PAL- spolen , S / PAL- støtten og C / R PAL-M- stangen.(tønnen er ikke kompatibel med Canary modeller). For å bruke lenke på en langline eller hummernett, er det bare å vri to svinger av tauet i det store sporet på R / PAL-spolen og slå på rullen. Det er klart det er mulig med små seksjonslenker å hale direkte i en snelle/spole. For å hale hovedllenken med linetrinsene, bare legg den på trinsene til S / PAL og sett den inn i en av de tre dype V-sporene (i samsvar med delen av linjen) til R / PAL. På denne måten vil han kunne hale linen/teinene. Å flytte den andre remskiven mer eller mindre i nærheten av spolen øker eller reduserer friksjonen for utvinning.[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Funksjoner»]

Digital kontroll

Vårt digitale fiskehandlingssystem kombinerer enkelhet og funksjonalitet. De digitale modellene er utstyrt med en programmerbar målerteller i henhold til snøretypen og spolemodellen som brukes. Denne funksjonen lar deg alltid kjenne til mengden snøre som er i sjøen. En annen funksjon er det automatiske stoppet med to driftsmodus som stopper trommelen/snellen når sniken/krokene nærmer seg overflaten. Digitalmodellene er også utstyrt med en spesielle Jigging-funksjonen med 12 forskjellige valginnstillinger. Alle funksjoner kan aktiveres via bare 3 knapper mens den fjerde ekskluderer digitale kontroller og tillater tradisjonell fiskefunksjon.

Batteriindikator

Ladeindikatoren er en veldig nyttig enhet som lar deg hele tiden overvåke ladestatus for batteriet som maskinen er koblet til.

Hastighetsvariator – VEG

Den integrerte hastighetsvariatoren gir deg mulighet til å variere hastigheten på halingen. Denne funksjonen er ekstremt nyttig i mange situasjoner. I bunnfiske eller med snikfiske kan du justere hastigheten i henhold til hektet fisken. Ved å bruke verktøyet som en nedrigger, tillater VEG nøyaktig justering av synkeren. Betjeningen av variatoren indikeres av en LED og kan utelukkes takket være en spesiell bryter. Det elektroniske kortet som regulerer driften er beskyttet mot reversering av polaritet ved hjelp av et relé. Ekstern VEG er tilgjengelig for alle andre modeller.

Komposittchassis

Når vi ser våre nye modeller med komposittchassis (nylon/glassfiber), blir vi øyeblikkelig imponert av dens eksklusive linje, og ikke glem de utrolige fordelene som den eksterne strukturen tilbyr i dette materialet. Disse modellene kombinerer faktisk eksepsjonell motstand med en veldig lav vekt. Komposittmaterialet er også motstandsdyktig mot marine stoffer og salt og forblir som nytt selv etter mange års bruk

Clutch – FR

Clutch-enheten til maskinen er ekstremt sofistikert for å gi maksimal presisjon og enkel justering.

Begrensningsbryterstopp – AR

Begrensningsbryterstopp er et spesielt system som når en stopper på snøret (vanligvis en AMF-gummi) og den påfølgende hevingen av stangen, aktiverer en bryter som slår av apparatet.

Bryter

Denne bryteren styrer kjøreretningen til fiskemaskinen, fremover for gjenvinning, bakover for nedsenking og sentralt for å slå av enheten. På modeller med dobbel hastighet velger bryteren mellom av / hastighet 1 / hastighet 2.

Sikringsholder – SIKRING

For å unngå skade på motoren i tilfelle overoppheting på grunn av overdreven anstrengelse, er alle gjenvinninger beskyttet av en sikring.

Forberedelse til stangholder – P-PLR

På maskinen finnes også en justerbar plass for sidestangholder, et veldig praktisk pluss. Denne ekstra fiskestangholderen er faktisk viktig spesielt i dyp trolling der den danner et kompakt sett med synker og stang. Sidestangholderen er også praktisk for bunnfiske å alltid ha hov eller klepp på hånden.

Alarm – AC

Våre enheter er utstyrt med en lydsummer. Denne summeren fungerer sammen med clutch og forteller når du har fisk på tråden.

R / G PRED

På alle enheter som har R / G PRED-symbolet, kan du bruke vår R / G-spole med meget høy kapasitet.

[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Fakta»]

Fakta XL 750 D

Kraft, volt: 12 eller 24
Mål Cm.: 27x32x23
Vekt Kg.: 13.5
Kapasitet yds. Spektra 130 Lb: (A)
Drag / Clutch:Ja
Hastighet haling M / min.: 0 – 80
Gjennomsnittlig forbruk Amp / t.: 9
Løftekraft, kg.: 50
Fisketrekk , kg: 300
Sikring, Amp / t: 12 am (10×38)[/ut_icon_tab][ut_icon_tab label=»Stenger»]Utvalg stenger
Det brede spekteret av stenger som er tilgjengelige for fiske med en Kristal Fishing maskin er enormt og spenner fra lett bunnfiske, trolling til linefiske og teinehaling. Materialene som brukes i konstruksjonen, oppmerksomhet på detaljer og design er alltid av høyeste nivå for å oppnå produkter av upåklagelig kvalitet.CTM 30 LB – CTM 50 LB
Fantastiske stenger på 30 kg eller 50 pund Laget med grafittaksling, et elegant håndtak, de har ringer med og løftehode. Lengde cm. 175.C / KF 30 LB – C / KF 50 LB – C / KF 80 LB

Utmerkede fiskestenger i fiberglass. Tilgjengelig i tre forskjellige spenstkarakteristikker, de har ringer med trinse og et dreibart hode. Lengde cm. 139.


C / DEEP
Kort stang for bunnfiske med to snøresløyfer og svingbar spiss. Lengde cm. 75.


C / R ABF
Eksepsjonell stang for tung bunnfiske og juksa. Den har to store snøresløyfer/løkker og det dreibare hodet. Lengde cm. 105.C / R FIL

Ypperlig stang for fiske med filaccioni. Den har en stål og et fast hode. Lengde cm. 105.C / R TE

Teleskopisk stålstang for juksa mm. Veldig nyttig for å komme unna akterplattformer og andre hindringer. Lengden varierer mellom cm. 95 og cm. 158.C / R – L

Robust stålstang for juksa mm. Lengde cm. 95.C / R – E
Rustfritt stålstang for juksa mm. Lengde cm. 65.Langlinjestang – CR / PAL-M
Meget robust stang, uten øyer med stor trinse for linefiske. Total lengde cm. 80.[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Fester»]

Stangholder

Innfelt feste for stangholder som er i båten, av rustfritt stål. Det anbefales med de kraftigste fiskeriene å bruke dem med solide stangholdere i rustfritt stål (f.eks. PC / A med 30° helling).

BOC – SB / BOC

Rekkefeste bestående av to komponenter: BOC-koppen og SM / BOC-adapteren begge laget av rustfritt stål. Den maksimale ytre diameteren til BOC er mm. 60 og krever et hull på mm. 34. I tillegg til SM / BOC-adapteren, kan SM / BFE også settes i rekken for de som trenger større høyde.

SM / BF – BF

SM / BF-adapteren og BF-flens er den beste braketten som er tilgjengelig for de sidemonterte hjulene med integrert kobling. Denne festingen gjør at maskinen kan rotere fritt eller festes i hvilken som helst stilling.
BF er laget av rustfritt stål komplett med rustfri stålflens, skruer og selvlåsende muttere. Gjelder på båten gjennom et hull på mm. 40. Maksimal diameter på braketten er mm. 70.En adapter for installering av BF på en stender (FC / BF) er også tilgjengelig. I tillegg til sokkelen for hjulene, er en pullertmod. BBF eller stangholder mod. PC .

SM / BFE – BFE – BFEA – BFEP

SM / BFE er adapteren for BOC kort i rustfritt stål (se over) eller BFE kort, BFEP veggfeste eller BFEA hjørnebrakett. Med SM / BFE-hjulsetet kan maskinen alltid dreies. Både BFE og BFEP og BFEA er laget av forkrommet messing. BFE-koppen har en maksimal diameter på 74 mm. Hullet for festing er 30 mm.

 

[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Spoler»]OMRÅDET
Enten du bruker noen hundre meter stålkabel til synkeren, om du trenger å samle tusenvis av meter Spectra for bunnfiske eller med filaccioni, eller om du vil gjenvinne nylonet fra bjelken til bjelken lange linjer eller ledningen for caluma, finner du blant vårt store utvalg av spoler den som passer til dine formål. De mange spolene som det er mulig å tilpasse utvinningen våre gjør at vi kan finne den ideelle løsningen for å samle linjer med hvilken som helst libration, lengde eller materiale.


R / 200 – RI / 200 – RI / 200-M
R / 200 er en universell spole for alle elektriske gjenvinninger, utmerket for Dacron og Spectra linjer. Laget av fiberglass og har en diameter på 160 mm. og en kapasitet på 800 moh. av spektra 130 lb. Det finnes også en versjon med håndtak (RI / 200) og en for manuell gjenvinning av RI / 200-M. For korrekt funksjon av systemet krever de digitale versjonene spoler dedikert til disse modellene merket med D.


R / 250 – RI / 250
R / 250 er en universell spole for utstyret vårt, utmerket for Dacron og Spectra linjer. Laget av fiberglass og har en diameter på 200 mm. og en kapasitet på 1500 moh. av Spectra 130 pund Versjonen med RI / 250-håndtak er tilgjengelig for både elektriske verktøy og manualer. For korrekt funksjon av systemet krever de digitale versjonene spoler dedikert til disse modellene merket med D.

 


R / AFF-E – R / AFF-M
R / AFF-E for elektrisk gjenvinning og R / AFF-M for manuelt verktøy er spoler som er spesielt designet for synkeren. Laget av fiberglass med en diameter på 200 mm. inneholder omtrent 200 moh. av Spectra 200 pund For korrekt funksjon av systemet krever de digitale versjonene spoler dedikert til disse modellene merket med D.

 


R / NA – R / NA-I – R / NA-M
R / NA er en universell spole for vårt utstyr som er utmerket for bunnfiske. Laget av støpt aluminium og har en diameter på 200 mm. og en kapasitet på rundt 1500 moh. av Spectra 130 pund R / NA-M-versjonen for manuelle verktøy er tilgjengelig med de samme egenskapene. R / NA er ikke tilgjengelig med magneten for digitale modeller.


R / G-PROF – R / G – RI / G
R / G er en hjul med meget høy kapasitet og er ideell for fiske i abyssalbunnen, utvinning av kalk eller linjer med stor diameter og muligens for å pakke bonito med avtagbare armlener. Denne spolen er i støpt aluminium (med en kapasitet på over 2500 m. Av Spectra 130 lb.) og en diameter på mm. 300. Det er en spesiell versjon av denne spolen (R / G-PROF) for utvinning av profesjonelle serier. R / G er ikke tilgjengelig med magneten for digitale modeller.


Langlinehjul – R / PAL
Spole i behandlet aluminium designet for å seile bjelker og hovedlinjer med armlener.[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Tilbehør»]Tråddistributør – DFM
Trådfordeleren tillater optimal distribusjon av linjen i rullen og unngår ansamlinger og parykker.

 

 

 


Fotkontroll – CP
Pedalstyringen er et veldig nyttig tilbehør da det gir muligheten til å operere med utvinning ved å ha hendene fri. Spesielt indikert for utvinning av bonito er også behagelig i mange andre situasjoner. Det er universelt for alle våre elektriske verktøy.

 


Elektriske tilkoblinger – PR / M – PR / V – PR
Universalplugg og stikkontakter for vårt elektriske utstyr (16 amp 2PCEE lavspenning).

 

 


Støtte – GR / PR
GR / PR er spesielt designet for å senke stubber og signaler i havet, og er kompatibel med R / 200, R / 250 og R / NA-spolene. Den er utstyrt med en spesiell spiralformet trådguide som lar deg sette inn og fjerne linjen.

 


Bøye – G / SR
Den oppblåsbare bøyen er ekstremt robust og tydelig synlig og er det perfekte supplement til GR / PR-støtten. Ideell for de som praktiserer fiske med filaccioni, men også som et signal for langline. Den har en diameter på cm. 60 og er høy cm. 120. G / SR-bøyen når den tømmes tar praktisk talt ingen plass og kan enkelt lagres på båter av alle størrelser.

 


Langlinjebrakett – S / PAL
Aluminiumsbeslag behandlet med reimskiver for gjenvinning av moderlinjer med armlener.[/ut_icon_tab][/ut_icon_tabs]

This entry was posted in . Bookmark the permalink.