Kristal Fishing XL 648 D

[ut_animated_image size=»full» image=»4860″]
[ut_header style=»pt-style-1″ align=»left» title_source=»page» title_linebreak_mobile=»on» title_style=»parallax» lead_linebreak_mobile=»on»][/ut_header]

600-serien – Allsidigheten til en sidespole fiskemaskin

Leter du etter en pålitelig, solid, enkel og komplett fiskemaskin? Løsningen din er da en 600 Digital. Den digitale Kristal Fishing 648 D er utstyrt med et display med en digital enhet som kan programmeres i henhold til hvilken type snøre som brukes, et automatisk stopp med to driftsmodus og en jiggfunksjon med 12 forskjellige valgbare innstillinger. Halehastigheten er alltid lett justerbar. Til slutt er enkelheten som alle disse funksjonene kan reguleres forbausende.

Prislister:  Kristal Fishing prislister i Euro

[ut_icon_tabs align=»left» label_font_weight=»bold» label_text_transform=»uppercase»][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Funksjoner»] 

Digital kontroll

Vårt digitale fiskehandlingssystem kombinerer enkelhet og funksjonalitet. De digitale modellene er utstyrt med en programmerbar målerteller i henhold til snøretypen og spolemodellen som brukes. Denne funksjonen lar deg alltid kjenne til mengden snøre som er i sjøen. En annen funksjon er det automatiske stoppet med to driftsmodus som stopper trommelen/snellen når sniken/krokene nærmer seg overflaten. Digitalmodellene er også utstyrt med en spesielle Jigging-funksjonen med 12 forskjellige valginnstillinger. Alle funksjoner kan aktiveres via bare 3 knapper mens den fjerde ekskluderer digitale kontroller og tillater tradisjonell fiskefunksjon.

Fartskontroll

Hastighetsvariatoren lar deg alltid bestemme den ideelle hastigheten ved å bremse ned og hjelpe koblingen når du fisker.

Jiggebryter

Jigging-knappen lar deg betjene maskinen med maksimal hastighet. Slipp knappen, vil hjulet gå tilbake til tidligere innstilt hastighet. Jigging-funksjonen er ekstremt praktisk, ikke bare for utøvelse av denne teknikken og tillater veldig raske gjenvinninger, men også for justering av snøret eller sniken/jiggen.

Av / på-bryter

Enhetens hovedknapp kan lett nås og betjenes selv når du bruker hansker.

Twin Drag

Den eksklusive koblingen med dobbel action i 600-serien er unik ved at den er utviklet spesielt for elektrisk gjenvinning. Spesiell er også den nye justeringsspaken med sikkerhetslås som, i tillegg til å unngå utilsiktet drift, forhindrer høye rotasjonshastigheter på spolen som er typisk for elektriske fiskemaskiner, fra å overføres til clutchen ved å regulere den.

Sikring

Beskyttelsessikringen reduserer risikoen for skade i tilfelle plutselig overdreven motstand på maskinen.

Akustisk advarsel

Den akustiske varsleren (summer) er veldig hørbar og kan enkelt kobles fra.

Manuell overstyring

Den nye manuelle overstyringsfunksjonen består av et håndtak som gjør det mulig å hjelpe hjulet til å gjenopprette spesielt krevende fangst, om nødvendig. Forholdet 1 til 1 og mot klokken for å bevege den manuelle overstyringssveiven lar deg utvikle viktig trekkraft som er lagt til maskinen. 

[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Fakta»]

Fakta XL648 DM

Kraft, volt: 12
Mål Cm.: 20 x 17 x 13
Vekt Kg.: 1,7
Kapasitet yds. Spektra 50 Lb: (500 Y)
Drag / Clutch:Ja
Hastighet haling M / min.: 0 – 150
Gjennomsnittlig forbruk Amp / t.: 3,5
Løftekraft, kg.: 10
Fisketrekk , kg: 50
Sikring, Amp / t: 10 am (5×20)[/ut_icon_tab][ut_icon_tab label=»Stenger»]Utvalg stenger

PIVOTERINGSSTENGER

For å optimalisere ytelsen til våre elektriske fiskemaskiner har vi laget en ny type stang: svingstangen. Det siste har det spesielle ved å være fullt roterbar hvis den settes inn i en av våre stangholdere mod. BOC eller BF. På denne måten i bunnfiske kan stangen orienteres i retning av strømmen. Stengene våre blir satt inn i en tradisjonell stangholder og blir tradisjonelle stenger med et buet håndtak. De svingbare stengene, i tillegg til å skape en vinnende kombinasjon med fiskemaskinene våre, er veldig funksjonelle selv om de brukes med tradisjonelle fiskesneller. 


CG 80 LB – CG 130 LB

Fantastiske stenger på 30 kg eller 50 pund Laget med grafittaksling, et elegant håndtak, de har ringer med og løftehode. Lengde cm. 175.CG 50 LB – CG 30 LB

Fantastisk svingbar stang med grafittkjerne, store løkker og svingbart hode. Lengde cm. 220.


CG / CKF 30-50-80 LB

Utmerkede fiskestenger i glassfiber. De har trinser og et dreibart hode. Lengde cm. 190.


CG / TE

Teleskopisk stålstang for dypvannsfiske. Lengden varierer mellom cm. 152 og cm. 240.CG / FIL

Ypperlig stang for fiske med snik og jigg, og stående fiskeredskap. Lengden er cm. 150.CG SHARK

Eksepsjonell stang for tung bunnfiske og for fiske med snik og jigg. Den har store trinser og det svingbare hodet. Lengde cm. 160.

STENGER MED RETT HÅNDTAK

Stengene våre er eksplisitt designet for fiske på dypt vann og for bruk med elektriske hjul. Også veldig bra for deg som trenger etter en stang med egenskaper utenom det vanlige. MARLIN 80 LB – MARLIN 130 LB


MARLIN 30-50 LB

På toppen av kvalitet og design er stengene i MARLIN-serien alle med den rørformede grafittstammen, dreiehodet og det avtakbare aluminiumsgrepet. Forbipasserende på 80 lb. og 130 lb. Stort håndgrep. Lengden på disse stengene er cm. 210.TUNA 12 – 30 – 50 – 80 LB

Nydelig stand-up med den grafitt-rørformede rammen, trinser, dreibart hode og avtakbart aluminiumsgrep. Lengden er cm. 170.


AMBERJACK 12 – 30 – 50 – 80 LB

Utmerket stand-up i grafitt og ringer for å lette glidningen av linjen med små deler eller storee knuter. Avsluttes med elegant håndtak og avtakbart aluminiumshåndtak. Hodet er en trinse. Lengden er cm. 170.SNAPPER 20/30 LB

Ekstremt lett stand-up med rørformet grafitt og full fiberspiss. Loops er ring og hodet er en remskive. Lengden er cm. 172.


KITE ROD

Kite fiskestang. Grafitt og avtakbart aluminiumshåndtak. Ekstra luksuriøs finish. Lengde cm. 108.


Større håndtak/stangfot

Stengene med buet håndtak garanterer en optimal justering som brukes i en standard stangholder (30 ° helling) og tillater også å bruke stangholdere med hellinger lavere enn standarden når siden av båten ikke tillater å installere en standard.

 

TUNA 30 – 50 LB MC

Nydelig stand-up med den grafitt-rørformet ramme, trinser, dreibare hodet og det avtakbat aluminiumsgrep. Lengden er cm. 180.

[/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off»][/ut_icon_tab][ut_icon_tab content_columns=»off» label=»Tilbehør»]

Tråddistributør – DFM 648

Trådfordeleren tillater optimal distribusjon av linjen i rullen og unngår ansamlinger og parykker.

 

 

 


Fotkontroll – CP

Pedalstyringen er et veldig nyttig tilbehør da det gir muligheten til å operere med utvinning ved å ha hendene fri. Spesielt indikert for utvinning av bonito er også behagelig i mange andre situasjoner. Det er universelt for alle våre elektriske verktøy.

 

 

 


Elektriske tilkoblinger – PR / M – PR / V – PR

Universalplugg og stikkontakter for vårt elektriske utstyr (16 amp 2PCEE lavspenning).

 

 


Magebelte med stangholder – C / C

Praktisk, enkelt og komfortabelt, vårt magebelte, utstyrt med en stangholder, gjør det enkelt å gjenopprette. Justerbar i lengden, den har en rask lukking.

 

 


Mekanisk stoppbryterstopp – AMF

Spesiell stopp som skal plasseres nær enden av linjen. Kontakten mellom dette og stangen vil føre til at apparatet slås av i apparatene utstyrt med grensesnittbrytere. Stoppet kan også brukes på verktøy som ikke er utstyrt med en grensestopp, på disse når stoppet ankommer, vil den spesialkalibrerte hjulkoblingen begynne å arbeide, og unngår brudd på linjen.


Meter teller – CMA

Ekstremt presis målerteller utstyrt med nullhjul. Den tydelig synlige nummereringen, den ekstreme robustheten og den enkle engasjement og montering, gjør den til et uunnværlig verktøy på hver fiskebåt.

 

 


[/ut_icon_tab][/ut_icon_tabs]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.